Saturday, 27 July 2013

Byebye Second Year

Assalamualaikum dan selamat malam :)

Dah lama gila tak update blog ni sampai tatau nak tulis camana. HAHA. Tapi nak bagitau jugakk. aku dah habis 2nd year. yahoooooooo!! sekarang ni tengah cuti semester, tu yg rajin nak bukak blog ni. Kalau tidak...harammmm. haha. Oh, sebelum terlupa selamat berpuasa kepada semua. Lagi berapa hari je nak raya. cepat pulak rasanya. Tapi tahun ni paling tak best. Kaklong takde. Dia praktikal kat KLCC pastu raya nanti tak balik. Raya ke-5 baru balik. Hmmm. Sumpah tak seronok gila raya tahun ni. :'( tak semangat la nak raya.

Back to the tittle, aku baru je tamat 2nd year. Alhamdulillah masih mampu bernafas lagi. hahaha. Tapi serius cakap...second year ni susah gila broooo. Stress memanjang, memang banyak tekanan laaa. Muka aku yg baik2 licin ni tetiba sedap pulak jerawat landing. Start 2nd year nilah pandai pulak jerawat tumbuh. Nampak tak memang stress betul aku. Walau bagaimanapun, berkat usaha, doa serta tawakal..alhamdulillah result pun okay la. Tapi result aku dah jatuh sebenarnya. haha. Tulah malas nak belajar. Padan muka aku. Tapi mama kata okaylah tu. Mama okay, aku okay je. Muahhaha. Takpe next sem aku belajar betul2 ye. ngehehe :D


rilek brader, brader rilek.
sementara nak tunggu 3rd year, kita rileks dulu. eheheheheheheehehe

Okay. nanti aku update lagi kalau rajin. hehe. byeeeeeeeee ~


No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda disini. thanks. :)