Tuesday, 2 August 2011

PENYAKIT AKU MAKIN KRITIKAL !

WHAT????? OK.. xyah nk terkejut sgtla,,chill la beb~~ tajuk je pun..tp rsenye aku pnah gtw korg tme zaman2 matrik dlu yg aku nih mmg berpenyakit kan? bgini ceritanye..sejak aku kuar mtrik ni, aku rse pyakit lama aku tlh kembali ke pangkal jalan..apahal la ko dtg balik? ..adoii..sebuk tol la..


panjang ceritanye..ok xyah ckp pape..bia aku pndekkan sndiri..hehe. actually aku mghidap penyakit ******...hah apetu? teka laa haha..ok kesian korg bia aku gtw jelaa..aku selalu pening laa aka saket kepala.  weh, nmpk ke..ah lantak korg la..lantaran itu, cewahh lame xguna ayat power..yelaa dlu aku pelajar terbaik bm kott..hahaXD. aku sentiasa memerlukan khidmat minyak cap kapak, panadol and yg pling penting skali gula2 hack hitam ksygn aku tuh. Aku start makan gula hack since drjah 6 lg..gile an..so tiap kali aku mkn dah xrse pape. kalo korg mst rse pedas an?


Kalo dulu aku xleh hidup tanpe mnde tu..bkn dadah ! gule hack tu la..hehe. tp sejak masuk matrik aku dh jarang makan n smpai skrg pun..eh, mcm dh lari je ngn citer asal aku..ok undo balik undo balik..haha. Pening aku mkin mnjadi2 sejak kuar matrik ni..yelaa kan tanam anggur lama sgt kat umah. Tp siyes mkin teruk ah pening aku. Mybe aku byk pikir future aku kot.ceh, gle laa. Penatla aku pikir kerjaya aku 4thn akan dtg smpai demam2 dh ni..adoii.


Oh lupe, td pg aku wat medical checkup kat poliklinik penawar..korg tau bpe kne,,,RM140 woooo!!!! mahal nak mampus an. Pastu td doktor tu amek darah aku..so effectnye smpai sekarang aku rse lemah dan xbermaya..tp nk menaip ni larat pulak an? HAHA..panjang pulak citer aku..kte je pendek..sori aku tipu..HAHA..dh abess dh! bye2~~


p/s: korang jgn risau pasal aku ! aku ok je ni~


:::td aku bce entry blog seseorg yg dkenali..ttbe aku rse mcm die tujukan kat aku pulak. tu yg tulisannye xberapa nk bwrna sgt arini..HAHA XD..hah ko la org tu makcik! xyah nk tgok sebelah..dah la xfollow aku lg~ *berdendam ttbe*:::
      



No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda disini. thanks. :)